Translate

Sabtu, 01 Januari 2011

Yayan Jatnika

  1. Yayan Jatnika - Mawar Bodas
  2. Yayan Jatnika - Euis
  3. Yayan Jatnika - Curug Cinulang
  4. Yayan Jatnika - Lamunan
  5. Yayan Jatnika - Kosipa
  6. Yayan Jatnika - Surat Ondangan
  7. Yayan Jatnika - Bentang Manglayang
  8. Yayan Jatnika - Ayun Ambing
  9. Yayan Jatnika - Pileuleuyan
  10. Yayan Jatnika - Langit Anu Caang

11 komentar:

gandri mengatakan...

ngiring nyomot akang...
hatur nuhun sateuacanna

Anonim mengatakan...

ngiring nyedot gan...

hatur nuhun aya keneh anu ngamumule lagu-lagu sunda

Anonim mengatakan...

walau bukan orang sunda, saya suka lagu2 sunda, pokoknya makasih banget kang,

Anonim mengatakan...

nuhun kang kapake pisan..

wildan banagara mengatakan...

ngiring donlot nya Kang....
Gapurana sapertos gapura Ciamis, duh meni reueus...

unang sunarya mengatakan...

Hoyong lagu anu judulna "Rayungan" ti kang yayan jatnika, aya henteu nya???

hery cools mengatakan...

sae pisan kang. hatur nuhun.

Urang Sunda mengatakan...

sok mangga download.a itung2 ngamumule lagu sunda anu ngareunah kanah manah.!

denny zaelani mengatakan...

Punten akang abi hoyong laguna :-)
Wiyos kang

Mahrun Paah mengatakan...

ounen aya nu gaduh liriknya teu/

Urang Sunda mengatakan...

deny> sok mangga bade mah tingal di comot wae lagu.a..

mahrum> oh hyong lirik.a ke atuh ku abdi di update lirik lagu.a.. sok dangukeun we heula lagu.a

HATUR NUHUHN KASADAYANA BARAYA